Musikken mødes stadig

Making Music, der er en af de største engelsk amatørmusikorganisationer, har samlet en oversigt med tips og ideer til hvordan man kan skabe musik og spille sammen selvom man er i COVID-19 isolation.

Making Music, der repræsenterer 3.700 amatørmusikgrupper i England med over  200.000 amatørmusikere, ved bedre en nogen anden, hvor vigtigt mødet omkring musikudøvelse er. Det rækker langt udover selve musikken og handler om fælleskab, socialt netværk, velbefindende og fælles kreativitet. Alt sammen noget der er ramt hårdt af COVID-19.

Derfor har Making Music samlet en oversigt over alle de mange måder, det er muligt at mødes online og fortsætte med at spille og synge sammen eller selv skabe musik. Så hvis du savner den ugentlige øver i dit kor, band eller orkester, så kig tjek lige oversigen og bliv inspireret til at øve sammen via f.eks. facebook og zoom. Se den HER

Tekst: Susan Fazakerley

Foto: Sceenshot af James Sills and The Sofa Singers