Kender du til et projekt med amatører der gør en forskel? Der nedbryder barriere eller inkluderer nye brugergrupper? Et projekt der kan inspirere andre amatører til at prøve noget nyt? Hvis ja, så nominer det til The Amateo Award 2020, der uddeles den 18 juni i Wien ved en festlig event.

Det er Amateo, det europæiske netværk for aktiv kunstnerisk deltagelse, der står bag prisen. De er på udkig efter projekter med en positiv betydning for deres lokalsamfund, der kan inspirere andre.

I 2019 var der 64 ansøgere til prisen  fra 10 lande.  Fem af dem blev nomineret til prisen og deltog i prisoverrækkelsen i Novi Sad i Serbien. Vinderen blev blev Moving Ground fra Belgium, der udover æren vandt 1.000 EURO. Året før var DAOS – Dansk Amatør Orkester Samvirke fra Danmark blandt de 5 nominerede med deres Askov stævne.

Der er deadline for at indstille den 31. marts 2020. Du kan læse mere om prisen og finde ansøgnings formularen HER 

Tekst: Susan Fazakerley

Tags:

Comments are closed

%d bloggers like this: