Speeddating og inspirationsvæg

Inspirationsdagen sluttede med 20 minutters speeddating eller fri leg, hvor deltagerne havde mulighed for at tale med hinanden og efterlyse samarbejdspartnere på en inspirationsvæg. Her er lidt stemningsfotos fra afslutningen på dagen og et par citater om udbyttet fra deltagerevalueringen.

af Malene Hjalager

De fire største kerneudfordringer, der er blevet analyseret frem i Demokrati NU DK,  blev udgangspunktet for en inspirationsvæg. Udfordringerne kan ses nedenfor:

Inspirationsvæg.png

Formålet med væggen var, at de deltagende organisationer, foreninger og kommuner i fremtiden fik mulighed for at sparre med andre med samme udfordringer som dem selv. Helt praktisk placerede deltagerne en post-it med deres navn, organisation og kontaktoplysninger på en eller flere af de kerneudfordringer, som de oplevede i deres organisation/forening/kommune. Efter eventet koblede AKKS udfordringer sammen med kontaktinformation, og sendte en oversigt til alle deltagerne. Inspirationsvæggen er vores forsøg på, på en anderledes måde at skabe erfaringsudveksling og et netværk mellem deltagerne  – også efter Inspirationsdagen.

I Speeddating sessionen havde deltagerne mulighed for at skrive kontaktinformation på Inspirationsvæggen, stille spørgsmål til oplægsholdere og andre deltagere samt skabe et større netværk. Nedenfor ses en billedcollage fra sessionen. 

fullsizeoutput_27bfullsizeoutput_288fullsizeoutput_280fullsizeoutput_286

Foto: Lene Grønborg Poulsen