Sekretariat


susanfaza

Sekretariatsleder: Susan Fazakerley

Susan er cand. phil. i teatervidenskab og har gennem 20 år arbejdet som leder, koordinator og administrator hos bl.a. AKKS, Rimfaxe Teater, KIT og i Dansens Hus. Hun har også medvirket som forfatter på flere evalueringer, bøger og rapporter. Susan kan træffes på akks@akks.dk eller 24 624 624 eller 25 746 424.

 

 

 

 


Forskningsmedarbejder: Sofie Holm Nielsensofieholmnielsen

sofieholmnielsen@gmail.com

Sofie har en Bachelor fra det Musikvidenskabelige Institut i Aarhus og en kandidat i Pædagogisk Psykologi ved Aarhus Universitet.
Sofies speciale handlede om børns sociale og musikalske udvikling. I tråd med dette, har hun været projektansat, videnskabelig assistent i forskningsprojektet ”El Sistema”.

 

 


Kommunikationsmedarbejder: Cecilie Jeberg Kjærcecilie

cecilie@akks.dk

Cecilie er uddannet cand.comm i Kommunikation og Performance Design og arbejder med AKKS’ hjemmeside og sociale medier. Derudover spiller, synger og skriver Cecilie musik og er aktiv i forskellige bands bl.a. “The Zealand Story”.

 

 

 

 


Projektmedarbejder: Steen Finsen

steen@akks.dk

Steen har studeret musik, dans og kunst på Københavns Universitet samt trompet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.
Han er formand for Foreningen Danske Orkesterdirigenter.
Desuden er Steen aktiv sanger, dirigent, statist, højskolelærer samt bestyrelsesmedlem i en række foreninger.

 

 

 


Informationsmedarbejder: Ulla Abildgaard

ullaabildgaard@gmail.com

Ulla er uddannet cand. musicae i klassisk sang fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2015. Hun optræder som solist i opera, operetter, koncerter og kirker rundt omkring. Derudover leder hun Tårnbykoret og underviser i sang ved Roskilde Kulturskole og privat.
Ulla har udgivet to børneopera e-bøger – Eventyret om Rusalka og Maskarade. Og så nyder hun at skrive portrætter for AKKS, om forskellige kunstneriske og kulturelle ildsjæle