Sekretariat


susanfaza

Sekretariatsleder: Susan Fazakerley

Susan er cand. phil. i teatervidenskab og har gennem 20 år arbejdet som leder, koordinator og administrator hos bl.a. AKKS, Rimfaxe Teater, KIT og i Dansens Hus. Hun har også medvirket som forfatter på flere evalueringer, bøger og rapporter. Susan kan træffes på akks@akks.dk eller 24 624 624 eller 25 746 424.

 

 

 

 

 


Forskningsmedarbejder: Sofie Holm Nielsensofieholmnielsen

sofieholmnielsen@gmail.com

Sofie har en Bachelor fra det Musikvidenskabelige Institut i Aarhus og en kandidat i Pædagogisk Psykologi ved Aarhus Universitet.
Sofies speciale handlede om børns sociale og musikalske udvikling. I tråd med dette, har hun været projektansat, videnskabelig assistent i forskningsprojektet ”El Sistema”.

 

 

 


Kommunikationsmedarbejder: Cecilie Jeberg Kjærcecilie

cecilie@akks.dk

Cecilie er uddannet cand.comm i Kommunikation og Performance Design og arbejder med AKKS’ hjemmeside og sociale medier. Derudover spiller, synger og skriver Cecilie musik og er aktiv i forskellige bands bl.a. “The Zealand Story”.

 

 

 

 


Informationsmedarbejder: Ulla Abildgaard

ullaabildgaard@gmail.com

Ulla er uddannet cand. musicae i klassisk sang fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2015. Hun optræder som solist i opera, operetter, koncerter og kirker rundt omkring. Derudover leder hun Tårnbykoret og underviser i sang ved Roskilde Kulturskole og privat.
Ulla har udgivet to børneopera e-bøger – Eventyret om Rusalka og Maskarade. Og så nyder hun at skrive portrætter for AKKS, om forskellige kunstneriske og kulturelle ildsjæle.

 

 


Projektmedarbejder: Steen Finsen

steen@akks.dk

Steen har studeret musik, dans og kunst på Københavns Universitet samt trompet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.
Han er formand for Foreningen Danske Orkesterdirigenter, bestyrelsesmedlem i den nordiske orkesterorganisation NOMU og den nordiske paraplyorganisation MUSIK I NORDEN og tidligere medlem af AKKS’ bestyrelse. Desuden er Steen sanger, dirigent, statist, højskolelærer samt bestyrelsesmedlem i en række foreninger.

Reklamer