Retningslinjer for aktiviteter

OBS! Retningslinjerne ændrer sig konstant og vi henviser derfor til vores løbende indlæg.

Med virkning fra i dag den 22.  marts 2021 har regeringen besluttet at udvide den forsigtige genåbning af Danmark. Det indebærer at der åbnes for udendørs foreningsaktiviteter, herunder for amatørkulturens foreninger,  i organiseret regi med op til 50  deltagere.  Der er fortsat lukket for de indendørs aktiviteter foreløbigt frem til 5. april  2021.

I Kulturministeriets Q&A hedder det således nu:

Det vil fra 22. marts være muligt for f.eks. teaterforeninger og musikforeninger at øve udendørs med op til 50 personer til stede på
samme sted samtidig. En forudsætning for, at en person kan være omfattet af det hævede forsamlingsforbud er, at vedkommende er en aktiv del af arrangementet, herunder optrædende, hjælpere mv. Publikum vil derfor ikke omfattet af det hævede forsamlingsforbud.

Det er fortsat ikke muligt at afholde eller deltage i arrangementer mv. med op til 500 personer til stede, selvom kunder, besøgende eller deltagere i al væsentlighed sidder ned på faste pladser med retning mod en scene, bane, biograflærred, oplægsholder eller lignende.

Du kan læse Kulturministeriets Q&A, der opdateres løbende, i sin helhed vedr. restriktionerne HER