Formand: Toke Halskov Kristensen

mail:toke@halskovkristensen.dk
Mobil: 27216513

Toke Halskov Kristensen er 38 år og uddannet økonom med fokus på organisation og forandringsledelse.  Derudover har han bl.a. været bestyrelsesformand for Musik & Ungdom, bestyrelsesformand for Foreningen Orkester Norden, næstformand for AKKS og medlem af bestyrelsen for LMS – Levende musik i Skolen. I 2017 gennemførte han desuden en undersøgelse af amatørmusikområdet på opdrag af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik, med henblik på at klarlægge om der var grundlag for en etablering af en fælles samarbejdsstruktur for de landsdækkende amatørmusikorganisationer.


Næstformand (repræsentant fra DATS – Dansk Amatør Teater & Scenekunst):

René Foshammer

René Foshammer sidder i hovedbestyrelsen i DATS og er udpeget til AKKS’ bestyrelse af DATS. René har arbejdet professionelt med teater siden 1988, hvor han startede sit eget teater: Teatertruppen Replikken. Han gik ind i DATS for at være med til at styrke Amatør Teatret, og går nu ind i AKKS, for at styrke amatørlivet bredest muligt. René er meget imod: One size fits all, og mener derfor at det er nødvendigt at styrke amatørkulturen bredest mulig.Bestyrelsesmedlem (repræsentant fra DATS – Dansk Amatør Teater & scenekunst ):

Anders Hind

Anders Hind har tidligere været mangeårigt medlem af DATS’ hovedbestyrelse, herunder 2 år som landsformand. Anders har også siddet i DFS – Dansk Folkeoplysnings Samråds bestyrelse og er aktuelt medlem af Nordjyske Museers bestyrelse. Han er vokset op på Askov Højskole, og har dermed fået den folkeoplysende kultur ind med modermælken, som base for bl.a.  sine amatørkulturelle aktiviteter. Er aktuelt medlem af Askov Højskole og Askov Efterskoles Styrelse.


Bestyrelsesmedlem (repræsentant fra Amatørmusik Danmark):

Anders Hamming

Anders Hamming er aktiv korsanger i Odense Kammerkor. Han startede som korsanger i 1972. Anders er næstformand i Kor72 og medlem af Amatørmusik Danmarks bestyrelse. Han er udannet cand.mag. i Pædagogik og Dansk og var indtil 2022 lektor ved Professionshøjskolen UCSyd, hvor han har arbejdet med at uddanne pædagoger. Anders brænder for at sikre bedre vilkår for amatørmusikken, når han ikke lige har travlt med at synge.


 

Bestyrelsesmedlem (repræsentant fra Amatørmusik Danmark):

Benjamin Hansen

Tekst og foto på vej.