Bestyrelse


Formand: Toke Halskov Kristensen
mailto:toke@halskovkristensen.dk
Mobil: 27216513

TokeKristensen_HRES (5)Toke Halskov Kristensen er 38 år og uddannet økonom med fokus på organisation og forandringsledelse.  Derudover har han bl.a. været bestyrelsesformand for Musik & Ungdom, bestyrelsesformand for Foreningen Orkester Norden, næstformand for AKKS og medlem af bestyrelsen for LMS – Levende musik i Skolen. I 2017 gennemførte han desuden en undersøgelse af amatørmusikområdet på opdrag af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik, med henblik på at klarlægge om der var grundlag for en etablering af en fælles samarbejdsstruktur for de landsdækkende amatørmusikorganisationer.


Bestyrelsesmedlem (repræsentant fra Amatørmusik Danmark):
Dina Gelfer-Jørgensen

Dina er formand for Dansk Amatørorkester Samvirke (DAOS) og selv aktiv som cellist i Amatørsymfonikerne og i en række kammermusiksammenhænge.
Er derudover cand.polit. og chefkonsulent i Uddannelses- og Forskningsministeriet.


KarinaBestyrelsesmedlem (repræsentant fra Amatørmusik Danmark):
Karina Anna Petersen

Karina er medlem af Dansk Amatør Orkesterforbund (DAO) og har været aktiv som fløjtenist i Lyngby Taarbæk Harmoniorkester siden 2000. Amatørmusikken har haft en særlig plads gennem hele hendes opvækst, og hun ønsker nu at skabe gode rammer for de kommende generationer. Karina er uddannet Cand. Geom (Beskikket Landinspektør), HD(o) og har erfaring med at håndtere det politiske system som tidl. embedsmand og nu igen som rådgiver. Karina er forretningsleder i Areal og Rettigheder i LIFA A/S.”


JensBestyrelsesmedlem (repræsentant fra DATS – Dansk Amatør Teater & Scenekunst): Jens Damsager Hansen

Jens har siddet i hovedbestyrelsen i DATS – Danske Amatør Teater og Scenekunst i mange år. Han har været aktiv i diverse amatørscener siden slutningen af 80’erne, hovedsagelig Glostrup Amatør Scene og har i mange år arbejdet med teater,  både som amatør og professionel. Jens er uddannet elektriker og dramaleder.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bestyrelsesmedlem (repræsentant fra DATS – Dansk Amatør Teater & Scenekunst): Lisbet Lautrup Knudsen

Lisbet er udpeget af DATS.  Lisbet er uddannet Dramaturg og har været ansat på Gellerupscenen i Aarhus i 24 år, hvor hun har været en del af den kunstneriske ledelse. Ved siden af sit professionelle virke har Lisbet i flere omgange været med i hovedbestyrelsen i DATS, heraf ti år som Landsformand.


Suppleant (repræsentant fra Amatørmusik Danmark): Benjamin Hansen


Suppleant (repræsentant fra DATS): Rebecca Sandell Ytzen