DUF – Dansk Ungdoms Fællesråd har nu åbnet for ansøgninger til den COVID-19 nødpulje, der kan søges af bl.a. lokale foreninger inden for det amatørkulturelle område til kompensation for tabte indtægter fra aflyste arrangementer i perioden 19. december 2021 til og med 15. januar 2022.

Der er deadline 28. marts!

Puljen kan søges af de samme foreninger, som søgte kompensation i COVID-19 Kulturpuljen , administreret af DFS- Dansk Folkeoplysnings Samråd sidste og forrige år. En væsentlig forskel siden sidst er at puljen denne gang administreres af DUF og at der kun ydes kompensation for tabte indtægter.

Der kan således øges midler til: Tabte indtægter fra aktiviteter såsom koncerter, (teater)forestillinger, scenekunst, stævner, workshops, festivaler, korsang og korrejser, kurser og udstillinger, prøveforløb, eller lignende arrangementer, som er aflyst i forbindelse med COVID-19 nedlukningen.

De nærmere retningslinjer, ansøgningsvejledning og ansøgningsskema finder du HER

Puljen udbydes af DUF og ikke DFS denne gang og det betyder, at alle spørgsmål om puljen skal rettes til DUF på nodpulje@duf.dk.

Tekst: Susan Fazakerley

Tags:

Comments are closed

%d bloggers like this: