Fra AKKS’ bestyrelse og sekretariat skal der lyde et stort ønske om en glædelig jul og et godt nytår til alle børn, unge og voksne, der udfolder sig kunstnerisk og kreativt i amatørkulturen og det kulturelle foreningsliv.

Vi har endnu engang været igennem et år præget af coronaen, hvor de frivillige kunstneriske aktiviteter periodevis har været lukket helt ned. Først i vinteren og foråret 2021 og så  igen – for mange af jer – fra den 19. december.

I AKKS håber vi , at I trods alt holder modet oppe indtil vi kan være sammen igen om koncerter og forestillinger i virkeligheden. Vi skal imens forsøge at gøre vores bedste for at guide jer igennem retningslinjer, restriktioner og kompensationsordninger.

Husk at jeres aktiviteter betyder  rigtig meget for mange mennesker over hele landet og skaber glæde, livskvalitet, mening og fællesskab.

En særlig tak også til alle AKKS’ samarbejdspartnere.

Og lad os så krydse fingre for at 2022 bliver året, hvor COVID-19 ebber ud.

GODT NYTÅR!

Tekst: Susan Fazakerley

Foto: Pixabay

Tags:

Comments are closed

%d