Torsdag den 14. oktober 2021 kl. 18:30-21:30 står DAOS (Dansk Amatørorkester Samvirke) for et arrangement, som har til formål at samle unge klassiske amatørmusikere fra Københavnsområdet. Det foregår i lokalet ”Stuen på 1.” i Karens Minde Kulturhus, 2450 København SV, tæt ved Sjælør st.

Arrangementet vil være en mulighed for, at man kan møde andre unge, der også går op i at spille klassisk musik og for bl.a. at dele erfaringer om gode øveråd og for at høre hvad, der rør sig i de forskellige ungdomsorkestre – samtidig med at der også vil være klassisk musikbanko og god plads til at hygge sig. For dem, der har lyst, vil det endvidere være muligt at indgå kammermusikaftaler vha. nogle sedler, som deles ud på aftenen.

DAOS byder desuden på sandwich, kage og drikke. Så der er med andre ord sat i søen til en på alle måder herlig aften, og DAOS glæder sig gevaldigt til at byde en masse unge, musikglade mennesker velkommen. Arrangementet er gratis, og man kommer bare som man er!

Program for aftenen vil blive lagt ud på Facebook-begivenheden. (Man kan også finde begivenheden på DAOS’ facebookside @DAOSDK)

Ved spørgsmål er man meget velkommen til at kontakte Tine eller Louise via mail, telefon 29279697 eller som privat besked via Facebook/Messenger.

Bemærk, at man vil skulle melde sig til via linket https://daosmedlemmer.e-medlem.dk/event senest torsdag den 7. oktober kl. 12, hvis man vil være sikker på at få en sandwich.

Musikalske hilsner

Louise Bouquin (louise@bouquin.dk), Tine Kruse Scharling (tine@kruse-scharling.dk) og Pia Sverdrup
På vegne af DAOS-bestyrelsen

Tags:

Comments are closed

%d bloggers like this: