Har du lyst til  udarbejde ansøgninger til spændende projekter indenfor den frivillige kultur og amatørkulturen? Og har du lyst til at være med til at finde nye veje for vores fundraising? Så har vi måske et job til dig.

I kølvandet på coronaen, er det besluttet at  AKKS – Amatørernes Kunst & Kultur Samråd i de kommende år skal have fokus på at gennemføre en række projekter, der skal skabe synlighed om amatørkulturen og forny organisations- og foreningsarbejdet.

Projekterne vil bl.a. kredse om at få flere unge i ind ledelsesarbejdet i de frivillige foreninger, at udvikle digitale redskaber til amatørkulturens aktive, at dokumentere de realkompetencer man tilegner sig ved at deltage i kunstneriske aktiviteter og at dokumentere omfanget og indholdet af de ca. 150.000 aktive og deres aktiviteter.

I den forbindelse har vi brug for en fundraiser, som i tæt samarbejde med vores sekretariatsleder løbende skal udvikle og udforme ansøgninger til offentlige og private fonde og som har mod på at deltage i arbejdet med at udtænke nye veje i fundraisingen. Vi søger derfor en person der både har lyst til at være opsøgende og som kan skrive ”den gode ansøgning”.

Arbejdet  vil foregå både fra eget hjem og på vores kontor i hjertet af København i det historiske Vartov.  Du vil blive aflønnet på timebasis efter aftale og kvalifikationer.

Kendskab til kulturlivet er selvfølgelig en fordel, ligesom du gerne må have en skarp pen, erfaring med fundraising og ikke være bange for at gå i dialog med fonde og tilskudsydere. Hvis det her har fanget din interesse, så send en ansøgning inden den 27. september til akks@akks.dk

Tekst: Susan Fazakerley

Tags:

Comments are closed

%d