Er du aktiv til kommunalvalget?

Kommunalvalget den 16. november 2021 står for døren og i AKKS vil vi i den forbindelse gerne hjælpe vores aktive og deres foreninger med at synliggøre amatørkulturen. Hvad enten I stiller op til valget, deltager i vælgermøder eller har tænkt jer at kontakte jeres lokale kandidater med spørgsmål.

Under alle omstændigheder, er det nu man som forening, kor eller orkester kan vinde ørenlyd hos de kommende byrådsmedlemmer om behovet for bedre lokaler, flere søgbare kulturmidler eller et bedre samarbejde med kommunen.  Og det er også nu man som kandidat kan række ud til vælgerne med sine hensigter for amatørkulturen.

Så mangler I nogle ideer til konkrete spørgsmål?

Kunne din forening godt tænke sig at komme i dialog med kandidaterne?

Er du utilfreds med kommunens udmøntning af folkeoplysningsloven?

Eller har du som kandidat brug for en politisk mærkesag eller viden om amatørkulturen?

Så så send en mail til akks@akks.dk med lidt information om hvad I søger, så vil vi forsøge at hjælpe jer på bedste vis.

Imens kan I læse om hvad vi i AKKS  synes kendetegner et godt samarbejde mellem amatørkulturen og kommunen HER

Tekst: Susan Fazakerley

Foto: Element5_Digital, Unsplash