Joy Mogensen har valgt at træde tilbage fra posten som kultur- og kirkeminister med øjeblikkelig virkning. Hun erstattes af uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen. Ane har været medlem af Folketinget for Socialdemokratiet siden 2011 og blev efter valget i 2019 valgt som uddannelses- og forskningsminister. Derudover kommer hun til kulturminister posten med en baggrund som  cand. scient. pol og en tid som konsulent i LO.

I AKKS vil vi gerne takke Joy for samarbejdet igennem corona-krisen og ønske hende held og lykke fremover. Og hvad ved vi så om Ane Halsboe-Jørgensen? Hun er 38 år, fra Fjerritslev og valgt som folketingsmedlem for Socialdemokratiet i Nordjyllands Storkreds fra  2011. Udover posten som uddannelses- og forskningsminister, har hun i sin tid som medlem af folketinget besiddet følgende poster:

Tags:

Comments are closed

%d