Her finder du de senest opdaterede retningslinjer gældende fra fredag den 21. maj. Hele foreningslivet, herunder amatørkulturen, er nu  genåbnet og vi må også gerne synge, men der gælder selvfølgelig fortsat en række restriktioner.

De indendørs amatøraktiviteter er underlagt det lille forsamlingsforbud, der p.t  er på 50 personer, mens forsamlingsloftet for de udendørs aktiviteter er på 100 personer.

For aktiviteterne både udendørs og idendørs gælder endvidere et afstandskrav på mindst 1 m mellem personer og gerne 2 m når det er muligt. Det anbefales desuden at der holdes 2 m’s afstand ved f.eks. korsang og skuespil. Og så skal man selvfølgelig overholde de til enhver tid gældende generelle restriktioner.

Indendørs er der desuden krav om coronapas for deltagere over 18 år.

For publikumsrettede arrangementer med siddende tilskuere eller publikum, herunder koncerter, forestillinger og lignende henvises til de særskilte retningslinjer for kulturarrangementer med siddende publikum, men også her gør kravet om coronapas sig gældende.

Du kan læse Kulturministeriets opdaterede  Q&A HER

Du kan læse retningslinjerne for indendørs idræts- og foreningsliv inkl. overnatning HER

Du kan læse retningslinjerne for udendørs idræts- og foreningsliv inkl. overnatning HER

Du kan læse retningslinjerne for kultur- og idrætsarrangementer med siddende publikum HER

Du kan foreløbig læse den politiske aftale om udmøntningen HER

Tekst: Susan Fazakerley

Foto: Peter Rafn Dahm

Tags:

Comments are closed

%d