AKKS har netop udsendt et spørgeskema, som skal tage temperaturen på amatørkulturen, som situationen er lige nu i begyndelsen af 2021 under COVID-19 epidemien. Det vil derfor hjælpe os meget hvis din amatørforening vil udfylde den. Det tager blot 5 minutter.

I april 2020 udsendte AKKS – Amatørernes Kunst & Kultursamråd i samarbejde med Amatørmusik Danmark og DATS – Dansk Amatør Teater og Scenekunst, første del af en spørgeskemaundersøgelse, i forsøget på at afdække de økonomiske konsekvenser af Covid-19 krisen. Rapporten kan læses HER.

Dengang håbede vi, at vi primo 2021 ville kunne udsende anden og sidste del af undersøgelsen og at vi ville være på den anden side af krisen. Men sådan er virkeligheden ikke, og AKKS’ bestyrelse har derfor besluttet at udsende denne midtvejs-trivselsundersøgelse, som skal tage temperaturen på amatørkulturen, som situationen er lige nu i begyndelsen af 2021. Den sidste del af undersøgelsen vil blive udsendt når vi er på den anden side af krisen.

Det vil hjælpe os meget hvis du og din forening vil bruge lidt tid på at udfylde skemaet! De indkomne besvarelser fra undersøgelsen i foråret 2020 var bl.a. med til at vise et behov for økonomisk støtte til amatørkulturen, og har dermed været med til at bane vej for COVID-19 Kulturpuljen, som  uddelte over 3 mio. kr. til bl.a. de amatørkulturelle foreninger i december 2020. Svarfristen er mandag den 22. februar 2021. Du  finder linket til spørgeskemaundersøgelsen HER

Tags:

Comments are closed

%d