KOR72 har netop offentliggjort en rapport, hvor organisationen på baggrund af en spørgeskemaundersøgelse afdækker indvirkningen af COVID-19 på sine medlemskor. Undersøgelsen blev gennemført i efteråret 2020 og opnåede en svarprocent på 63% svarende til at 195 kor deltog.

I undersøgelsen svarede de medvirkende kor bl.a. på spørgsmål om hvor mange af deres medlemmer, der var aktive på tidspunktet for undersøgelsen samt hvor mange der var på orlov pga. Covid 19. Ligesom de svarede på spørgsmål om hvor mange aktiviteter/koncerter korene havde planlagt og gennemført/mistet og sidst men ikke mindst om de havde oplevet smitte via korene.

Undersøgelsen viser bl.a. at mange kor var aktive hele efteråret 2020 og at de kun oplevede en meget begrænset smitte ved korprøverne. Til gengæld havde korene store problemer omkring manglende indtægter, medlemsfrafald og usikkerhed for fremtiden.

Resultatet af undersøgelsen kan I læses i rapporten HER

Tekst: Susan Fazakerley

Tags:

Comments are closed

%d