Musiklivet kører langsomt i øjeblikket, men der er stadigvæk behov for at tænke fremad og se muligheder. Den nordiske paraply for amatørmusikken MUSIK I NORDEN har derfor arrangeret et gratis online  webinar den 6. februar 2021, hvor der er nyheder om amatørmusikken fra alle de nordiske lande.

Musiklivet i Norden lever av sin mångfald. Antalet utövare är enormt, och alla sidor av musiklivet är representerade – musiker, publik, arrangörer och kompositörer. Hela det musikaliska ekosystemet berörs av de omgivande samhällets kulturpolitiska åtgärder lika mycket som av musikfolkets egna initiativ, insatser och aktiviteter.

Sådan hedder det i programmet, hvor det også hedder:

 Webinariet belysa verksamhetsförutsättningarna och framtidsplanerna för det stora amatörmusikfältet i Norden och samtidigt visa på de samarbetsmöjligheter och synergier som finns mellan musiker och sångare.

På webinaret vil der således være indlæg om bl.a. orkestrenes fremtid, korlivet, musikskolernes rolle, unge, COVID-19, forskning i musikkens gunstige effekter m.m.

Webinaret er gratis, men tilmelding er nødvendig. Læs mere om programmet og tilmeld dig HER.

Tekst: Susan Fazakerley

Foto: FSSMF.fi

Tags:

Comments are closed

%d bloggers like this: