Corona-pulje til amatørkulturens lokale foreninger

Så lykkedes det omsider at få en corona-pulje til amatørkulturen. Puljen er på 3 mio. kr. og dens formål er at yde et ekstraordinært tilskud til lokale foreninger og organiseringer, der hører til under bl.a. det amatørkulturelle område. Puljen kan søges frem til 16. november og kan støtte med både små og store beløb.

Formålet med puljen er at afhjælpe de økonomiske konsekvenser, som bl.a. amatørkulturens lokale foreninger og organisationer har oplevet som følge af nedlukning af aktiviteter og restriktioner i forbindelse med COVID-19 i perioden fra 11. marts til 31. oktober 2020.

Puljen kan søges af alle lokale foreninger og organiseringer, der har en omsætning årligt på max. 1 mio. kr. som er foreningsorganiseret eller har foreningslignende opbygning, herunder også både medlemmer og associerede medlemmer af DFS – Dansk Folkeoplysnings Samråd, samt medlemmer af og under AKKS- Amatørernes Kunst og Kultur Samråd.

Puljen kan både dække afholdte udgifter og tabte indtægter i forbindelse med aflysninger m.m.

Det er DFS  der administrerer puljen og du skal være opmærksom på at du skal oprette dig som profil inden du kan ansøge og at du skal udfylde et økonomiskema med din forenings nøgletal.

Du kan læse mere om puljens kriterier og ansøge HER 

Du er endvidere meget velkommen til at ringe på 24 624 624 hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Tekst: Susan Fazakerley