Aktivitetspulje til Kulturaktiviteter

Den 30. september åbner Aktivitetspuljen til Kulturaktiviteter. Puljen giver tilskud til, at nye eller allerede planlagte publikumsrettede kulturaktiviteter kan gennemføres under hensyntagen til COVID-19-restriktioner og -retningslinjer. Og kan også søges af amatørkulturens foreninger og organisationer.

De omtalte kulturaktiviteter skal afvikles i perioden fra og med den 1. september 2020 til og med den 31. oktober 2020 og det er en forudsætning, at ansøger:

  • er CVR-registreret inden 1. juni 2020
  • har en årlig omsætning på mindst 1 mio. kr.

Det lyder jo ikke umiddelbart som relevant for amatørkulturens mindre foreninger, men det skal tilføjes at det er muligt for paraplyorganisationer på det amatørkulturelle område, at ansøge på vegne af deres medlemmer, hvis de i ansøgningen omfattede medlemmers samlede omsætning opfylder kravet om en årlig omsætning på mindst 1 mio. kr.

Du kan læse mere om ansøgningens kriterier og ansøge om tilskud HER

Tekst: Susan Fazakerley