Amatørmusik Danmark er fra flere sider blevet spurgt om om forsamlingsforbuddet på 50 personer, der blev landsdækkende den 18. september, også gælder for eksempelvis symfoniorkestre og kor? Her kommer svaret.

Det har været uklart, om det kun var forsamlinger, der ellers havde en max. grænse på 100, eller om det også var de arrangementer, der havde max. grænse på 500, der var begrænset yderligere.

I den forbindelse har Amatørmusik Danmark derfor været i kontakt med Corona hotlinen og svaret er: Nej! Arrangementer, hvor ALLE SIDDER NED og OPRETHOLDER EN AFSTAND på 1 METER for orkestre og 2 METER for kor – er de ikke omfattet af dette forsamlingsforbud. Her er det stadig de 500 personer, der er max. grænsen.

Dette forsamlingsforbud varer foreløbig indtil den 31. oktober 2020 – med mulighed for forlængelse.

Tekst: Susan Fazakerley

Foto: Amatørmusik Danmark

Tags:

Comments are closed

%d