Slideshow

Webinar om risiko for COVID-19 smitte

Torsdag den 20. august fra kl. 15-17 afholder AKKS i samarbejde med DMK – Danske Musik- og Kulturskoler, FUK – Folkekirkens Ungdomskor, KOR72 og Amatørmusik Danmark et gratis webinar om risko for COVID-19 smitte i forbindelse med kunstneriske aktiviteter med deltagelse af lægefaglige eksperter.

Som bekendt gælder der særlige retningslinjer for korsang og andre kunstneriske aktiviteter for at forebygge risikoen for smitte af COVID-19. For at fremme oplysning om området – og fjerne eventuelle misforståelser – og klæde amatørkulturen på til efterårets aktiviteter – afholder de ovennævnte organisationer et fælles zoom webinar, hvor de seneste retningslinjer og det nyeste vidensgrundlag vil blive præsenteret.

Webinaret har inviteret lægefaglige eksperter fra hhv. Statens Seruminstitut og Odense Universitets Hospitals arbejdsmedicinske klinik, Musikersundhedsklinikken til at fremlægge og svare på spørgsmål.

Mere information og tilmelding følger primo august, men hvis du er interesseret så reserver allerede nu tidspunktet den 20. august fra kl. 15-17.

Se også invitationen HER

Tekst: DMK

Foto: Pixabay

Categories: Slideshow