Til de lokale amatørkor, -orkestre, -bands og -teatergrupper!

Kære venner!

Statsminister Mette Frederiksen opfordrede på sit pressemøde tirsdag 14. april kraftigt til, at foreningsdanmark hjælper til under den fortsatte delvise nedlukning af landet – foreløbig indtil 31. august – ikke mindst i forhold til at give hverdagslivet mening for dem, som er isoleret og dermed også i høj grad i risikozonen i forhold til at opleve stor ensomhed.

Vi er bekendt med, at en række sangere og musikere – professionelle og amatører – allerede i stor udstrækning har besøgt plejehjem og ældrecentre. Det vil vi gerne opfordre til, at man fortsætter med at tilbyde til såvel kommuner som de enkelte institutioner. Det kan formentlig også udstrækkes i en vis grad til teaterområdet. Og i og med, at både daginstitutioner og skoler i den kommende tid i meget større udstrækning end hidtil kendt skal sørge for, at aktiviteterne foregår udendørs, kan også vi fra det amatørkulturelle område i stor udstrækning bidrage, uden at det kompromitterer de regler, der i øvrigt gælder for socialt samvær under coronakrisen.

Med venlig hilsen

Villy Dall, formand for AKKS

 

Tags:

Comments are closed

%d