AKKS har i samarbejde med Amatørmusik Danmark og DATS – Dansk Amatørteater og Scenekunst udsendt et spørgeskema til de to organisationers nationale og lokale medlemmer. Skemaet skal afklare de økonomiske konsekvenser af COVID-19 for amatørkulturen.

Spørgeskemaet er egentlig det første af to skemaer og skal gøre det muligt for AKKS i første omgang at kunne give politikere og beslutningstagere et overblik over de økonomiske konsekvenser af COVID-19 for amatørkulturen med henblik på at gøre noget ved det. Det andet spørgeskema udsendes når krisen er overstået og skal give et endeligt overblik over hvad COVID-19 har kostet amatørkulturen.

Udover de økonomiske spørgsmål spørge vi også ind til gode løsninger i forhold til at fortsætte foreningsaktiviteterne under COVID-19 krisen og bekymringer til fremtiden.

Vi kommer til at opdatere jer løbende om resultaterne af undersøgelsen her på hjemmesiden, på facebook og via vores nyhedsmail.

Der er deadline for udfyldelse af det første spørgeskema den 30. april og hvis din amatørforening mod forventning ikke har modtaget et link til spørgeskemaet, er du velkommen til at kontakte mette@akks.dk.

 

 

 

 

 

Tags:

Comments are closed

%d bloggers like this: