Unge i ledelsesarbejde? – tilmeld dig inspirationsdagen

Med baggrund i et stort projekt under navnet Demokrati NU DK inviterer AKKS til en Inspirationsdag den 22. januar 2020 om “Unge i ledelsesarbejde”, hvor du kan gå på opdagelse i andre foreninger og organisationers erfaringer med emnet. Det bliver en levende dag med markedsboder, underholdning og fagligt udbytte for dig, der er tilknyttet det frivillige kulturelle eller folkeoplysende foreningsliv.

Projektet er blevet til, fordi AKKS oplever, at vores medlemmer har svært ved at tiltrække de unge til det ledende arbejde i bestyrelser og udvalg. I samarbejde med DAOS – Dansk Amatørorkester Samvirke og med inspiration fra et svensk projekt har AKKS derfor skabt projektet Demokrati NU DK, der via faciliterede processer med to musikorganisationer har udviklet en metode, som kan tiltrække og give unge mere plads i frivillige organisationer.

På dagen kan du bl.a. møde Matthias Hammer, høre oplæg fra Sverige og møde de modige deltagere i Demokrati NU DK. Ligesom der vil være underholdning, boder med andre organisaitoner der fortæller om deres gode erfaringer og mulighed for netværke.

Program og tilmelding til inspirationsdagen finder du HER

Prisen for at deltage i dagen er 100 kr.

Der vil være fuld forplejning hele dagen.

Tekst: Susan Fazakerley