Søg Folkeoplysningspuljen

Har du et mindre folkeoplysende projekt, der har til formål at tiltrække nye deltagere til folkeoplysningens aktiviteter, så de gøres mere relevante for flere borgere, så kan du nu søge Folkeoplysningspuljen, der har deadline 29. november 2019.Puljen kan søges af folkeoplysende foreninger, organisationer og privatpersoner, der har et tidsafgrænset projekt. Den har til formål at støtte mindre folkeoplysende projekter indenfor følgende indsatsområde:

Inddragelse af nye deltagere: Indsatsområdet retter sig imod projekter, der har til formål at tiltrække nye deltagere til folkeoplysningens aktiviteter, f.eks. gennem projekter som skaber nye folkeoplysende rum eller folkeoplysende rum på nye steder. Projekterne skal have fokus på, at de folkeoplysende aktiviteter gøres mere relevante for flere borgere og at folkeoplysningen kommer ud af sine vante omgivelser geografisk f.eks. i nye lokalområder eller udforsker nye formater for folkeoplysningen.

Deadline er 29. november 2019!

Du kan læse mere om hvordan du søger og finde de nødvendige ansøgningsskabeloner og skemaer her 
 

Tekst: Susan Fazakerley