TMDK – Tidlig Musik i Danmark er netop optaget som associeret medlem af AKKS. Foreningen har til formål at fremme forståelsen og interessen for musik fra middelalder til tidlig romantik – fortrinsvis når musikken spilles på originalinstrumenter. Foreningen virker desuden for viden om og forskning vedrørende opførelsespraksis og instrumenter.

TMDK er for alle, der gerne vil beskæftige sig med den tidlige musik, både amatører og professionelle musikere samt forskere. Foreningen har eksisteret siden 2011, hvor den blev dannet ved en sammenslutning af to foreninger i henholdsvis København (CHM) og Aarhus (Musa).

Udover at udgive tidskriftet Custos 4 gange om året, afholder TMDK flere arrangementer for amatører, som f.eks. caféaftener på Frederiksberg med fokus på musik fra middelalderen, renæssancen, barokken og den tidlige romantik og weekendopholdet “Barokdage” i Løgumkloster. Du kan få meget mere information om de arrangementer her. Ligesom du kan læse mere om TMDK på foreningens hjemmeside og facebookside.

Tekst: Susan Fazakerley

Foto: Maleri af Dick Hals

Tags:

Comments are closed

%d