Rudersdal vinder Con Amore 2018

Så blev spændingen omsider udløst. Fredag den 24. august blev Con Amore Kulturpris, der er stiftet af AKKS og DATS, uddelt for femte gang ved en festlig event på Kulturmødet på Mors. Vinderen blev Rudersdal.

Con Amore debatRudersdal vandt i et tæt opløb med Albertslund og Vejle. De tre kommuner har ifølge juryen alle skabt gode rammer for amatørkulturen med fokus på velegnede faciliteter, en kulturpolitik der prioriterer amatørkulturen samt et lydhørt og behjælpeligt medarbejderteam, men særligt for Rudersdal gælder det med juryens ord at:

”Rudersdal Kommune har en dynamisk og ambitiøs kulturpolitik, som tilgodeser alle lokalområderne i kommunen. Der satses både på mangfoldighed og kvalitet. Man har bl.a. et amatørsymfoniorkester, kårer ”årets kunstner”, afholder årlige dialogmøder med den kulturelle forvaltning og stiller velegnede kulturfaciliteter til rådighed for en bred vifte af amatørkulturelle foreninger”

Con Amore 2018 publikumEn glad vinder

Prisen blev overrakt af sidste års vinder Merete Scheelsbech fra Høje Taastrup til en glad formand for Folkeoplysningsudvalget i Rudersdal, Jens Darkett, der bagefter udtalte:

”Vi er både glade og stolte over prisen i Rudersdal Kommune. Den giver inspiration og motivation til det videre arbejde og så skal der lyde en kæmpe tak til Nada Naanaah og Dansk-Syrisk Kulturforening for at indstille os til prisen”

Se eller gense prisuddelingen her iTV NORDs live udsendelse her

Tekst: Susan Fazakerley

Foto: Michael Amtoft