Nu kan du tilmelde dig efterårets forskningskonference om musikkens rolle for den voksne amatør ‘Musik hele livet? Den finder sted i Vartov i København lørdag den 29. september. Konferencen har særligt fokus på de voksne amatørers udbytte af at være aktive fritidsmusikere og et begreb som “well-beeing”.

På konferencen vil en række af de mest toneangivende forskere fra udlandet præsentere deres forskning indenfor amatørmusikken og der vil være workshops, hvor deltagerne kan diskutere hvad vi kan bruge forskningen til i det daglige arbejde og være med til at sætte ord på hvilken forskning amatørmusikken savner.

På konferencen offentliggøres endvidere et nyt dansk bidrag til forskningen; rapporten “Mod mere viden om amatørmusikken”, der er en oversigt over musikforskningen indenfor well-being eller velvære/velbefindende udarbejdet af Sofie Holm Nielsen.

Konferencen er støttet af Statens Kunstfond og Tuborg Fonden. Du kan læse mere om de medvirkende forskere og konferencen her:Musik hele livet?

Prisen for at deltage i konferencen samt forplejning hele dagen er 400 kr. Det er inklusive et eksemplar af rapporten.

Tilmelding til konferencen kan ske via dette link: Tilmelding ‘Musik hele livet?’

Har du nogle spørgsmål til konferencen, er du velkommen til at kontakte Mette Dahl Trudslev på mette@akks.dk

Tags:

Comments are closed

%d