Er du vores nye virksomhedspraktikant i AKKS?

Lørdag den 29. september afholder AKKS en konference ”Musik hele livet?” i Vartov i København. Her vil en række af de toneangivende forskere præsentere deres forskning indenfor amatørmusikken, og der vil være workshops, hvor deltagerne kan diskutere hvad vi kan bruge forskningen til i fremtiden. På konferencen offentliggør vi endvidere  rapporten “Mod mere viden om amatørmusikken”.

I den forbindelse leder AKKS efter en kommunikationsmedarbejder, der kan stå for PR og markedsføring op til konferencen, samt kan udarbejde indholdet til et digitalt webmagasin, der skal dokumentere konferencen efterfølgende.

Arbejdet vil blive udført i tæt samarbejde med AKKS’ sekretariatsleder og konferencens projektkoordinator og der bliver rig lejlighed til både at sætte sig eget præg og få masser af erfaringer med sig i baggagen.

Du kan både være nyuddannet, studerende eller arbejdssøgende. Du skal bare kunne binde dig for 2 måneder og have mod på kommunikationsarbejde i en kulturorganisation. Hvis du er interesseret så send dit cv til akks@akks.dk så hurtigt som muligt eller ring på 24 624 624.

Tags:

Comments are closed

%d bloggers like this: