Con Amore: Og de nominerede er…

AKKS og DATS er glade for at kunne meddele at de tre nominerede kommuner til Con Amore Kulturpris 2017 er

Aarhus, Høje-Taastrup og Thisted kommune! Stort tillykke!

De tre nominerede kommuner er fundet på baggrund af indstillinger fra enkeltpersoner og foreninger. En jury bestående af Birgit Overgaard, bestyrelsesmedlem i AKKS, og Bolette Kvist, bestyrelsesmedlem i DATS, har nu udvalgt de tre endeligt nominerede.

Aarhus, Høje-Taastrup og Thisted kommune har alle formået at skabe gode rammer for amatørkulturen med fokus på gode faciliteter, letforståelige støtteordninger samt et lydhør og behjælpeligt medarbejderteam.

Den endelige vinder af Con Amore Kulturpris bliver afsløret på Kulturmødet på Mors d. 25. august kl. 14.00 på FolkeScenen til en stort awardshow med Poul Krebs som æresgæst.

Læs mere om prisen her.