kulturmode_mors-forside-billedeI Danmark er der mange tusinde mennesker, der hver dag udfolder sig kunstnerisk og kreativt i deres fritid. Fra ’Danskernes Kulturvaner’ (2011) ved vi, at 17 pct. af alle voksne over 15 år spiller, synger eller komponerer musik, mens det samme gælder 42 pct. af alle børn. Og det er kun musik. Der er endnu flere kreative mennesker, hvis vi omfatter teater, cirkus, billedkunst, foto, dans, litteratur, film/video, kunsthåndværk og brugskunst.

I AKKS arbejder vi for, at skabe de bedste rammer for alle disse kreative ildsjæle, ligesom vi arbejder for, at alle mennesker skal have mulighed for at udtrykke sig igennem kunst og kultur. Det gør vi ud fra en holdning om, at befolkningens kreative og kunstneriske egendeltagelse er en ressource for både det enkelte individ og samfundet.

Tags:

Comments are closed

%d bloggers like this: